23,90  z DDV

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 23,90 .

CakeYourStory Magazine JESEN 2023

Virtualna spletna revija z raznolikimi recepti, ustvarjalne podjetniške zgodbe, ideje za darila, cvetlične inspiracije, ideje za dom in še več…

23,90  z DDV

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 23,90 .

V jesenski izdaji dobite 6 krasnih receptov: Lešnikova tortica z malinami in čokolado, “Cheesecake”- Limonin mousse s kremnim sirom na piškotasti podlagi z robidami in sadnim ganašem, Bučni kolački s pomarančo in čokolado, Torta “na glavo” s karameliziranimi hruškami in ingverjem, Kozarčki – Jogurtov mousse in cremeux črnega ribeza, Cupcakes s praženimi jabolki in kremnim sirom.

V zanimivem in čokoladno obarvanem pogovoru boste spoznali Niko, ki svojo sladko zgodbo ustvarja pod blagovno znamko Bon Bon Čokoladni Atelje.

Naučili s eboste nekaj novega o kavi s Polono iz pražarne Kolektiv22.

V reviji se predstavi tudi cvetlična ustvarjalka Travniška – Mateja ustvarja s cvetlicami, ki jih sama vzgaja ali nabere v naravi. Z nami je delila tudi mini DIY – luškano bučko s cvetjem.

Liofilizirano sadje in njegovo uporabnost pa predstavijo Majini Hrustljavčki, ki ponujajo cel spekter različnega sadja.

Da bo vaša kuhinja vedno lepo organizirana in pospravljena pa poskrbi Amela, ki stoji za podjetjem Organizacija s stilom.

Tudi v tej izdaji se predstavi CYS Ustvarjalka Tina, ki ustvarja neverjetne kreacije z ročno izdelanim cvetjem in luštne makarone.

Ne bo pa zmanjkalo tudi dodatnega znanja za ustvarjanje- kako tortnim polnilom dodati hrustljave polnila.

PODARI REVIJO ZA DARILO!

Vsebina tečaja

PDF z izbranimi recepti iz revije, ki ga lahko prenesete in natisnete.

Video pogovor z Niko iz Bon Bon Čokoladni Atelje (1:40h)

ilustracija pogosta vprasanja

Pogosta vprašanja

Do CYS Magazine po potrjenemu plačilu dostopate preko svojega profila, ki si ga ustvarite v Pcakes ustvarjalnici (na isti način kot pri tečajih).

V primeru plačila preko Paypal ali bančne kartice vam je dostop omogočen takoj.

Če izberete plačilo preko bančnega nakazila pa takrat ko na info@petrascakes.com pošljete potrdilo o plačilu. Prosim, da upoštevate, da lahko traja 48h, da vama dostop odpreva!

Do revije lahko dostopate samo preko svojega profila - VEDNO in POVSOD! Revija je spletna in interaktivna, kar pomeni, da vsebuje tudi nekaj kratkih video vsebin in povezav. Zato revije ne morate prenesti na svoj računalnik ali telefon.

Za prenos v obliki PDF pa najdete vse recepte iz revije, ki si jih lahko natisnete in shranite v svojo mapo z recepti.

Vsa vsebina v reviji je avtorsko delo, zato jo lahko uporabljate le za svoje potrebe. Prenos na druge osebe ni dovoljen!

JA!

V spletni trgovini Pcakes izberete DARILNI BON za CYS Magazine.

Darilni bon dobite samo v obliki PDF-ja na vaš e-mail naslov, ki obdarovancu omogoča, da do interaktivne revije dostopa skozi svoj profil, ki si ga ustvari v Pcakes ustvarjalnici.

V Pdf-ju imate tudi prostor za posvetilo!

Za izdajo revije poskrbiva sama, a brez krasnih kreativk in slovenskih podjetij vsebina ne bi bila tako fina!

Dodatno nadgradite svoje znanje in kreativnost z ostalimi tečaji

Pcakes tečaji
Spletna trgovina
Butično naročilo