23,90  z DDV

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 23,90 .

CakeYourStory Magazine POLETJE 2024

Virtualna spletna revija z raznolikimi recepti, ustvarjalne podjetniške zgodbe, ideje za darila, cvetlične inspiracije, ideje za dom in še več…

23,90  z DDV

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 23,90 .

V poletni izdaji dobite 6 slastnih Pcakes receptov:

  • pasijonkin tiramisu z malibujem,
  • čokoladna pita z oreo piškoti in kavnim ganašem
  • kokosovi cupcakes z gozdnimi sadeži
  • poletna tortica z vanilijo in breskvami
  • limonini cake popsi z liofiliziranimi malinami in belo čokolado
  • tortica z borovnicami in limeto.

Skozi pogovor se nam predstavi sladoledna ustvarjalka Špela iz Ta Strletov sladoled, ki razkriva kako se je razvila njena ljubezen do sladoleda in kako je iz majhne kuhinje na kmetiji ustvarjala tudi sladoled za Ano Roš.

V reviji boste dobili tudi uporabno znanje za ustvarjanje – zakaj maslena krema poči in kako rešiti te težave in pobližje spoznali slaščičarsko sestavino pektin.

Predstavi se krasna umetnica Katja iz Keramika Tide of glaze, ki ustvarja lepe in funkcionalne izdelke, na katerih bodo vaše sladice še bolj zasijale.

V rubriki Novim znanjem naproti pa boste spoznali Anito iz Drožomanija, ki je na misiji, da s pomočjo njenega znanja pridete do pekovskih izdelkov, ki bodo vašem želodcu vzpostavili ravnovesje.

Tokrat vas peljem na izlet – v sotesko Vintgar, kjer se boste lahko v vročih dneh osvežili. Po sprehodu pa si lahko v NatourBaru privoščite hladni pivo ali kakšno lokalno dobroto.

Emilija Vida je naša, živalim prijazna, cys ustvarjalka ki je ljubezen do tort odkrila dokaj pozno. Ustvarja minimalsitičen torte za svoje najbižje in se igra z rastlinskimi sestavinami.

Vsebina tečaja

ilustracija pogosta vprasanja

Pogosta vprašanja

Do CYS Magazine po potrjenemu plačilu dostopate preko svojega profila, ki si ga ustvarite v Pcakes ustvarjalnici (na isti način kot pri tečajih). Vpišete se z istimi podatki kot pri nakupu in pod Moji tečaji vas čaka CYS Magazine.

V primeru plačila preko Paypal ali bančne kartice vam je dostop omogočen takoj. Če izberete plačilo po predračunu morate na info@petrascakes.com poslati potrdilo o plačilu!

Če izberete plačilo preko bančnega nakazila pa takrat ko na info@petrascakes.com pošljete potrdilo o plačilu. Prosim, da upoštevate, da lahko traja 48h, da vama dostop odpreva!

Do revije lahko dostopate samo preko svojega profila - VEDNO in POVSOD! Revija je spletna in interaktivna, kar pomeni, da vsebuje tudi nekaj kratkih video vsebin in povezav. Zato revije ne morate prenesti na svoj računalnik ali telefon.

Za prenos v obliki PDF pa najdete vse recepte iz revije, ki si jih lahko natisnete in shranite v svojo mapo z recepti.

Vsa vsebina v reviji je avtorsko delo, zato jo lahko uporabljate le za svoje potrebe. Prenos na druge osebe ni dovoljen!

JA!

V spletni trgovini Pcakes izberete DARILNI BON za CYS Magazine.

Darilni bon dobite samo v obliki PDF-ja na vaš e-mail naslov, ki obdarovancu omogoča, da do interaktivne revije dostopa skozi svoj profil, ki si ga ustvari v Pcakes ustvarjalnici.

V Pdf-ju imate tudi prostor za posvetilo!

Za izdajo revije poskrbiva sama, a brez krasnih kreativk in slovenskih podjetij vsebina ne bi bila tako fina!

Dodatno nadgradite svoje znanje in kreativnost z ostalimi tečaji

Pcakes tečaji
Spletna trgovina
Butično naročilo