23,90  z DDV

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 23,90 .

CakeYourStory Magazine ZIMA 2023/24

Virtualna spletna revija z raznolikimi recepti, ustvarjalne podjetniške zgodbe, ideje za darila, cvetlične inspiracije, ideje za dom in še več…

23,90  z DDV

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 23,90 .

Že peta izdaja CYS Magazine! Vsebuje 6 noro dobrih receptev, ki vam bodo polepšali zimski praznični čas: “cinnamon rolls” piškoti, kokosove lučke, bananina torta, kozarčki črni gozdiček, slastna pomarančna torta z začimbami in najbolj božični speculaas čizkejk!

V reviji boste spoznali Patricijo – Cimetovo dekle, ki ustvarja naravne torte brez jedilnih barv in tičine mase. Njene močne vrednote so jo oblikovale v ustvarjalko, ki ustvarja v skladu z okoljem in se trudi da ob tem skrbi za naravo.

Če še ne veste kaj podariti vašim najbližjim za darilo, vas v reviji čakajo štirje krasni predlogi za praznično obdarovanje. Slovenske ustvarjalke bodo poskrbele za najbolj srčna in unikatna darila.

Na dolgo in široko sva pisala o peki biskvitov in vseh problemih, ki lahko ob tem nastanejo. Nasveti, ki jih boste našli v CYS Magazine vam bodo sigurno prišli prav!

Kristina iz Story on a plate pa vam bo povedala vse o njenih foto ozadjih, ki vam bodo sigurno prišli prav pri fotografiranju vaših izdelkov.

Bojana, minmalistična CYS ustvarjalka vas popelje v njen svet sladkega ustvarjanja.

PODARI REVIJO ZA DARILO!

Vsebina tečaja

PDF z izbranimi recepti iz revije, ki ga lahko prenesete in natisnete.

Video pogovor S Patricijo - Cimetovo dekle. (1:10h)

ilustracija pogosta vprasanja

Pogosta vprašanja

Do CYS Magazine po potrjenemu plačilu dostopate preko svojega profila, ki si ga ustvarite v Pcakes ustvarjalnici (na isti način kot pri tečajih).

V primeru plačila preko Paypal ali bančne kartice vam je dostop omogočen takoj.

Če izberete plačilo preko bančnega nakazila pa takrat ko na info@petrascakes.com pošljete potrdilo o plačilu. Prosim, da upoštevate, da lahko traja 48h, da vama dostop odpreva!

Do revije lahko dostopate samo preko svojega profila - VEDNO in POVSOD! Revija je spletna in interaktivna, kar pomeni, da vsebuje tudi nekaj kratkih video vsebin in povezav. Zato revije ne morate prenesti na svoj računalnik ali telefon.

Za prenos v obliki PDF pa najdete vse recepte iz revije, ki si jih lahko natisnete in shranite v svojo mapo z recepti.

Vsa vsebina v reviji je avtorsko delo, zato jo lahko uporabljate le za svoje potrebe. Prenos na druge osebe ni dovoljen!

JA!

V spletni trgovini Pcakes izberete DARILNI BON za CYS Magazine.

Darilni bon dobite samo v obliki PDF-ja na vaš e-mail naslov, ki obdarovancu omogoča, da do interaktivne revije dostopa skozi svoj profil, ki si ga ustvari v Pcakes ustvarjalnici.

V Pdf-ju imate tudi prostor za posvetilo!

Za izdajo revije poskrbiva sama, a brez krasnih kreativk in slovenskih podjetij vsebina ne bi bila tako fina!

Dodatno nadgradite svoje znanje in kreativnost z ostalimi tečaji

Pcakes tečaji
Spletna trgovina
Butično naročilo